PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z NFS: Most Wanted



adamus
12-02-06, 14:29
czt to normalne ze na moim kompie:P4 630 3G
1G DDR2
radeon X800GTO
NFSMW tnie juz przy 1024x768?????????????:wtf:
Prosze o odpowiedzi/rady na meil:pytek84@interia.pl
Z GORY WSZYSTKIM DZIEKUJE ZA POMOC...

ulm@n
12-02-06, 14:53
adamus następnym razem proponuję się zastanowić zanim coś napiszesz na forum. Porponuję przeczytać regulamin (http://forum.underpl.org/faq.php) i jak się coś chce zamieścić to też podpisy pod działami. Ten post jeszcze przeniosę w odpowiednie miejsce, ale następnym razem skończy się to warnem.

...m@tHew...
12-02-06, 17:47
Nie powienien sie ciac, bo u mnie przy slabszym sprzecie nie ma "cieć"

I nie podawaj w poscie textów zeby ktos ci pisal odpowiedz na meila w takich sprawach..., bo nie do tego sluzy forum...

np15
12-02-06, 18:08
Zainstaluj najnowsze sterowniki, ewentualnie zmniejsz detale:drive:

conker_ns
16-02-06, 17:26
mnie na troche lepszej grafie ale reszcie sprzetu całkiem podobnej nic nie tnie i to w 1280x1024. downloadnij najnowsze stery z stronki producenta grafy. Jeśli dawno instalowałeś system i nie robiłeś defraga to może ogólnie przez to sprzęt działać ci wolniej.

GoLLaB
24-02-06, 23:24
Mi się tnie jakkolwiek bym go nie włączył :(

Athloon Xp 2400, 256DDR, GF3Ti200...

Nawet 800/600 i 0 detali :(

...m@tHew...
25-02-06, 10:11
Gollab u Ciebie to prawdopodobnie wina Ramu, bo w tej grze jest potrzebny...

miki_aha
06-03-06, 14:34
Ja mam P4 2.8 GHz 1 GB ramu GFX 6800 i na max detalach chodzi aż miło bez żadnych cięć, ale powiem że jak miałem zamulony sys to masakra nawet na medium się cieło że nie można było brać. U mnie pomogło reinstal sys, ale czy u Ciebie pomoże tego nie wiem

DaRiOOsH
06-03-06, 15:04
A ja mam Celeron 2.1GHz, 512 ramu i gf2mx400/64mb i działa w 800x600 max detali bez probelmu

flash
06-03-06, 23:34
ja mam 512ramu, 2.4athlona, radeona se family 128MB i hula jak należy
:P