:33:wiecie ja już prawie przeszłem całą pekka kane2 tylko niemoge przejść Bosa na roder land2
a kiedy będzi Pekka kana3??????
:33:wiecie ja już prawie przeszłem całą pekka kane2 tylko niemoge przejść Bosa na roder land2
a kiedy będzi Pekka kana3??????
Ostatnio edytowane przez: wyyzy : 03-05-08 - 11:04 Powód: używaj opcji 'edytuj'!

Nie grałem w to, ale poszukaj na google. Wujaszek oferuje do ściągnięcia ;]
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Hej, sciagnelam lelevel editor bo tez mam problem z przejsciem 7 rundy ale nie chce otworzyc sie mapa i nie wiem co mam dalej robic. POMOCY!!!
ja mam pytanie "amatorskie" bo nie wiem jak ją uruchomić : włanczam ją i wyświetla mi się menu i klikam "START A NEW GAME" no i jak w to kliknę to mi się wyswietla 8 wyrazów : DATA, EPISADES, GFX, LONGUAGE, MANUAL, MUSIC, SFX SPRITES, i co nie kliknę to mi się pokazuje kurczak i mapa i nic co mam robić ?? JAk się to w ogóle włancza ?? JAkby ktoś mógł podać mi instrukcję <proszę> z góry dzięki ;*
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)