+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki 1 do 6 z 6

Temat: Jaka to gra??

Warzywo
    Gość Avatar Warzywo

Jaka to gra??

Mam pewien problem - przypomniala mi sie gra, w ktora kiedys gralem (jakies 2 -3 lata temu), ale nie pamietam tytulu. Gra byla banalna - siedzimy w bunkrze osadzonym na malej wysepce (dookola ocean, widac malutki skrawek plazy) i strzelamy w nadlatujace/nadplywajace jednostki wroga z okresu drugiej Wojny Swiatowej i to w zasadzie wszystko :] Gra byla 3d tak na marginesie. Wie ktos co to za gierka?? Pozdrawiam

Metal Man Fredi Poziom 1 : Buduje reputacjęFredi Poziom 1 : Buduje reputacjęFredi Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Fredi

Dzięki!
    4
    Podziękował 4 razy w 3 Postach
    Siła Reputacji
    9
    Mam remont ale gralem w ta gierke i poszukam jej, moze to troche zajac ale damy rade.

Mam remont ale gralem w ta gierke i poszukam jej, moze to troche zajac ale damy rade.
    Śmierć chroni przed życiem. -=|-|-|-|-|=- Pan Bóg bawi się z ludźmi w chowanego. On odlicza - ludzie się chowają -=|-|-|-|-|=- Tylko człowiek potrafi być nieludzki

- Andrzej Majewski

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

1337 Pablo88DG Poziom 1 : Buduje reputacjęPablo88DG Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Pablo88DG

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    9
    Wydaje mi się, że chodzi ci o grę Beachhead 2000, czy tak?

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

stary bluesman wlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy gowlodas Poziom 5 : Uwielbiamy go Avatar wlodas

Dzięki!
    119
    Podziękował 61 razy w 53 Postach
    Siła Reputacji
    12

Warzywo
    Gość Avatar Warzywo
    Wlasnie sek w tym ze szukajac gry w necie natknolem sie ne BeachHead 2000 i poszukiwana przeze mnie gra byla pardzo podobna jesli chodzi o zasade gry - ale z ta roznica ze w tej poszukiwanej przez mnie strzelamy w sprzet z WWII. Jesli cos wam wpadnie do glowy bede wdzieczny :] Pozdrawiam

LinKer
    Gość Avatar LinKer
    A czy to nie 3D BLITZ?

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)