Uni47
miejsce 225 sojusz WoN
725k pkt
Profesja : górnik

Uni47
miejsce 225 sojusz WoN
725k pkt
Profesja : górnik
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Ja bylem na uni 5, max na 270 miejscu ogolnie, pod wzgledem floty okolo 200, gralem poltora roku, przez ostatnie pol roku grania meczylo mnie juz to. Nie przestawalem grac bo szkoda mi bylo takiego postepu. W koncu pewnego dnia zdecydowalem ze oddaje konto
. Przez pierwsze 2 tyg. brakowalo mi tej gry ale poczulem sie wolny
. Wiem ze na wieczor robie co chce i gdzie chce a nie musze pilnowac zeby zdazyc o 20 do domu na wyslanie floty
.
Kazda zlotowka jest bardzo wazna
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
iwko:
iwko:
iwko:
Dawno ostygł ten temat widzę ,ale ciekaw jestem czy coś się zmieniło w tej kwestii u Was bo w samym OGame widzę dość sporo.
Zacząłem od nowa dni kilka temu na uni1 ,ale do tematu podchodzę bardzo lekko.
Co tam w gwiezdnych rozgrywkach ?
gg :1174278 tlen:demonstar
- czyli
Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)