+ Odpowiedz na ten temat
26 z 26 PierwszyPierwszy ... 1617181920212223242526
Pokaż wyniki 626 do 628 z 628

Temat: Ogame - kosmiczny rts

MAK
    MAK jest offline
    . MAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jestMAK Poziom 2 : Fajny jest Avatar MAK

Dzięki!
    2
    Podziękował 2 razy w 1 Poście
    Siła Reputacji
    9
    Uni47

miejsce 225 sojusz WoN
    725k pkt
    Profesja : górnik
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
    Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
    ani każdym innym następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Best avatar - 3 miejsce pawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnypawelck Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar pawelck

Dzięki!
    0
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    8
    Ja bylem na uni 5, max na 270 miejscu ogolnie, pod wzgledem floty okolo 200, gralem poltora roku, przez ostatnie pol roku grania meczylo mnie juz to. Nie przestawalem grac bo szkoda mi bylo takiego postepu. W koncu pewnego dnia zdecydowalem ze oddaje konto. Przez pierwsze 2 tyg. brakowalo mi tej gry ale poczulem sie wolny. Wiem ze na wieczor robie co chce i gdzie chce a nie musze pilnowac zeby zdazyc o 20 do domu na wyslanie floty.
    Kazda zlotowka jest bardzo wazna

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    iwko:
    iwko:
    iwko:

Omnia vanitas demonstar Poziom 1 : Buduje reputację Avatar demonstar

Dzięki!
    2
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Dawno ostygł ten temat widzę ,ale ciekaw jestem czy coś się zmieniło w tej kwestii u Was bo w samym OGame widzę dość sporo.
    Zacząłem od nowa dni kilka temu na uni1 ,ale do tematu podchodzę bardzo lekko.
    Co tam w gwiezdnych rozgrywkach ?

gg :1174278 tlen:demonstar

- czyli

+ Odpowiedz na ten temat
26 z 26 PierwszyPierwszy ... 1617181920212223242526

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)