+ Odpowiedz na ten temat
2 z 26 PierwszyPierwszy 123456789101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 26 do 50 z 628

Temat: Ogame - kosmiczny rts

Omnia vanitas demonstar Poziom 1 : Buduje reputację Avatar demonstar

Dzięki!
    2
    Podziękował 0 razy w 0 Postach
    Siła Reputacji
    10
    eeeeeehhhhhhhhh
    panowie my z bartem mamy już dość rozbudowane planetki na uni 4
    jeżeli ktoś chce się do nas przyłączyć to zapraszamy
    a jak nie .......................
    to my was znajdziemy i wtedy zobaczymy

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

gg :1174278 tlen:demonstar

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    - czyli

Warzywo
    Gość Avatar Warzywo
    Co za niefart ze tez sie nie zalapalem na Uni4 - moze ktos ma tam niepotrzebne konto i chce odstapic??
    Ostatnio edytowane przez: Warzywo : 08-03-05 - 21:52

:) tixar Poziom 1 : Buduje reputacjętixar Poziom 1 : Buduje reputacjętixar Poziom 1 : Buduje reputację Avatar tixar

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    8
    zakladamy na uni 5 !! bedzie nas wiecej z underpl
    Planeta "tiXar" (Dis) o wspol. 2:424:9
    Ostatnio edytowane przez: tixar : 09-03-05 - 07:33
    Work safe work smart your future depends on it ...

ADMINISTRATOR Trescom Poziom 1 : Buduje reputacjęTrescom Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Trescom

Dzięki!
    45
    Podziękował 36 razy w 32 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Kurcze... chyba tez sie dołącze :hmmm: Może ktoś mi powie co i jak?? Nie chce mi sie czytac hehehe

--------------------------------------------------------------------------
    "Godzine później..."

I qfa nie moge sie zalogować na ten szajs :disgust: Konto założyłem a nie mogę się zalogować. "Ze względów bezpieczeństwa" :disgust: Jaka lipa!!!

--------------------------------------------------------------------------
    "Dwie minuty później..."

Dobra... udało się zalogować
    Ostatnio edytowane przez: Trescom : 09-03-05 - 11:11

- grafika, multimedia, strony internetowe.

Warzywo
    Gość Avatar Warzywo
    Radze Ci poczytac forum dla poczatkujacych jest tam schemat budowania budynkow bo na samym poczatku nie bardzo sie wie za co sie zabrac. Ta gra mnie wciagnela - jak tak dalej pojdzie to ja nigdy studiow nie skoncze :/ Znowu wpakowalem sie w nalog...
    Ostatnio edytowane przez: Warzywo : 09-03-05 - 14:28

Always Alone Immortal occultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jest Avatar occultus

Dzięki!
    0
    Podziękował 2 razy w 2 Postach
    Siła Reputacji
    10
    Tak niby głupia gra..a prosze jakie poruszenie na forum wywołała
    Może topic nieco rozszerzymy i podzielimy sie taktykami rozwoju
    Mnie na przykład intersuje takie coś:
    Pyt. 01.
    Ile wyrzutni rakiet powinno być na jednej planecie!!

Ile mi się podoba..a one nie zajmóją miejsca na planecie??
    Ile ich powinno być aby stanowiły skuteczny system obrony!!
    Pyt. 02.
    Co z sojuszem na Uni 05. Kto go ma stworzyć...jakie zasady rekrutacji Jaka nazwa?
    Dzisiaj troszku posiedziałem na róznego rodzaju stronach zwiazanych z tą grą i musze stwierdzić, że ludzie mają nieźle nasrane w głowach!! Czasem neiktóre sojusze/klany to prawie jak sekty . Własne strony, loga, fora/grupy dyskusyjne, specjalne zasady rekrutacji. Jeszcze pewnie wymyśla, ze nowi członkowie bedą musieli myto płacić tym już z "szefostwa" sojuszu , taka swoistego rodzaju piramida
    Aha...bym zapomniał...demonstar straszy na uni 04,
    sugeruje sie przylaczyc
    bo jak nie
    :boks:
    W zwiazku z czym rozwiązuje sojusz na Uni 04 i nie pozostaje mi nic innego jak przyłączyć sie do demonstar.
    P.S.
    demonstar to ty masz mnie do sojuszu zaprosić ja nie moge sie samemu do niego przyłączyć!! Aha nio i nie wiem jak długo z dwoma kontami pociagniesz
    Ostatnio edytowane przez: occultus : 09-03-05 - 14:42

Software is like sex. It's better when it's free...
    Linus Torvalds

ADMINISTRATOR Trescom Poziom 1 : Buduje reputacjęTrescom Poziom 1 : Buduje reputację Avatar Trescom

Dzięki!
    45
    Siła Reputacji
    10
    Warzywo nie chce mi się właśnie czytać Gierka jak każdy inny RTSik Pakujesz surowce, rozbudowujesz baze, militaria etc. I kosisz przeciwników :lol:

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    no to se troszke surowców narobile m, bo wczoraj nei graem i nic nie wybudoweałem . Ale teraz se rozszerze wszystko na maksiora. Bedzie jazda panowie. Ja tam mam planetke całkiem dobra , dosyć niskie temp
    dobra zaniedlugo się przyłącze do sojuszu

Always Alone Immortal occultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jestoccultus Poziom 2 : Fajny jest Avatar occultus

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    Cytat Napisał trescom
    Warzywo nie chce mi się właśnie czytać Gierka jak każdy inny RTSik Pakujesz surowce, rozbudowujesz baze, militaria etc. I kosisz przeciwników :lol:
    Wydaje mi sie, żę w przypadku tego RTS'a tzreba jednak mimo wszystko poświęcić troszku czasu na forum i poczytać co i jak
    Przynajmniej ja musiałem bo nigdy wcześniej nie bawiłem sie w takie coś.

Linus Torvalds

Warzywo
    Gość Avatar Warzywo
    Trescom co do Twojego lenistwa to musisz chociaz przeczytac ten podstawowy poradnik zamieszczony na forum ogame
    Kod:
     http://213.239.217.143/phpBB2_pl/viewtopic.php?t=913
    (kolejnosc budowy pierwszych budynkow jest tam opisana). Nie musisz czytac wszystkich FAQ od razu, niektore aspekty gry zaczna Cie dotyczyc dopiero za pare dni.
    Occultus Co do Twojego pierwszego pytania, wszystkie budynki obronne nie zabieraja miejsca na planecia i mozesz ich stawiac ile chcesz. A ile to wystarczajaca obrona to chyba nikt bez doswiadczenia nie jest w stanie powiedziec. Co do drugiego pytania to nazwa sojuszu chyba oczywista - UnderPL, zasady rekrutacji to tez oczywiste (trzeba byc "czlonkiem" underpl forum ), a kto zalozy sojusz?? hmm no mozesz Ty zalozyc

LinKer
    Gość Avatar LinKer
    Ja się narazie nie wtrącam
    Kopalnia m 6poziom
    Kryształu 2poz
    Elektrownia 7poz
    i nic poza tym... :lol:
    Ostatnio edytowane przez: LinKer : 09-03-05 - 15:36

Dzięki!
    45
    Siła Reputacji
    10
    Eeee u mnie jest dobrze... zawsze pakowałem najpierw w surowce a później sie rozbudowywałem. Już mam troszku pobudowane... jest dobrze Kto podskoczy?? hihihihihi

ŻARTOWAŁEEEEM!!!!!!!

jebn**ty użytkownik S.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyS.Z.A.O. Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar S.Z.A.O.

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    nie masz szans w starciu ze mną żartowałem. Slabo podskoczyle jeszcze
    kopalnia m na 4 poziomie , krzysz na 3 , deuter na 4 , elektrownia na 7 , roboty na 2 laboratorium badawcze i stocznia na 1
    jakoś sojuszu znaleźć nei umie.
    demonstar a jak twopj sie nazywa bo chciałeś zebym wstapił

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    A o którym Uni mówicie?? 4 or 5??
    Bo na Uni 4 to juz pierwsze myśliwce buduje
    Niestety Uni 5 troszku zaniedbałem :frown: ale po malutku rozkręcam biznes

Linus Torvalds

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Podziękował 11 razy w 11 Postach
    Siła Reputacji
    10
    ja dopiero na uni5 zacząłem się rozbudowywać ale chętnie się do sojuszu dołącze bo powolutku ale już cos idzie
    aha i moje dane planeta ogorek login ogorek namiary planety 3:145:5

LinKer
    Gość Avatar LinKer
    Moje namiary to(na uni 5) : 2:221:8
    jest już sojusz underpl na uni 5. Składać podania!
    Ostatnio edytowane przez: LinKer : 09-03-05 - 19:16

Istalacar Ogorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę FajnyOgorek Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar Ogorek

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    no to ja składam podanie namiary juz podałem

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    ghhehe czyli zakąłdamy nietypowy sojusz dla początkujacych. nietypowy... bo nikt nas nie bedzie chronił, jedyna nasza siła tkwi w grupie aczkolwiek z tego co widzialem jak to jest w innych sojuszach to ten ansz bedzie nie dość,że nietypowy to dosć mały.
    Oki, około 22:00 znajde troszku czasu (mam nadzieje) to na Uni 5 stworze sojusz o błyskotliwej nazwei UnderPl.
    O wszystkim poinformuje w tym poście!!

[E D Y C J A[/b] o 22:59
    Skąłmałem..o wszystkim poinformowałem tutaj
    Ostatnio edytowane przez: occultus : 09-03-05 - 21:59

Linus Torvalds

Warzywo
    Gość Avatar Warzywo
    Nasz sojusz na Uni 5 nie bedzie nietypowy i nie bedzie jakis wybitnie slaby - zapominasz Occultus ze Uni 5 dopiero co powstal i to wyglada tak jakby wszyscy gracze na nim dopiero zaczeli gre, a na Uni 4 to sobie nie poszalejecie :] bo sa tam cale masy bardziej rozbudowanych graczy. Occultus mozesz podac ile masz zdobytych punktow i na ktorym jestes miejscu (i ilu graczy jest na Uni 4)??

P.S Mialem nadzieje ze Occultus zalozy sojusz - ten czlowiek jakos nadaje sie do sprawowania wladzy (pomimo swojego upodobania do alkoholu )
    Ostatnio edytowane przez: Warzywo : 09-03-05 - 20:20

:) tixar Poziom 1 : Buduje reputacjętixar Poziom 1 : Buduje reputacjętixar Poziom 1 : Buduje reputację Avatar tixar

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    8
    powiem wam ze wygramy na uni 5 ... ja obecnie mam planetki na uni 1 i jakos dajemy rade
    Work safe work smart your future depends on it ...

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    Cytat Napisał Warzywo
    Nasz sojusz na Uni 5 nie bedzie nietypowy i nie bedzie jakis wybitnie slaby - zapominasz Occultus ze Uni 5 dopiero co powstal i to wyglada tak jakby wszyscy gracze na nim dopiero zaczeli gre, a na Uni 4 to sobie nie poszalejecie :] bo sa tam cale masy bardziej rozbudowanych graczy. Occultus mozesz podac ile masz zdobytych punktow i na ktorym jestes miejscu (i ilu graczy jest na Uni 4)??
    )
    Fakt, ze nazwałem sojusz nietypowym miał być komplementem!!
    Co do reszty sie z toba w 10% zgodze!!

Cytat Napisał Warzywo
    P.S Mialem nadzieje ze Occultus zalozy sojusz - ten czlowiek jakos nadaje sie do sprawowania wladzy (pomimo swojego upodobania do alkoholu )
    :hmmm: za dużo o mnie wiesz :biggrin:
    Nio ale spójrzmy prawdzie w oczy... jest nie wiele studentów, którzy nie mają skłonności do "degustacji" napojów wyskokowych. Jedni mniej..inni więcej...ja akurat do tej drugiej grupy sie zaliczam

Nio to moi drodzy, nadejszla wiekopomna chwila
    ..tatatatatataaa (to mają być niby fanfary)

Niniejszym ogłaszam narodziny nowego sojuszu na Universum 5

=================================================================================

TAG UPS (skrót od UnderPl Sojusz :0 )
    Nazwa UnderPl Sojusz
    Czlonek 2 (narazie..później moze jak będie mi sie chciało to bedę edytował tą liczbe)
    Twoja pozycja occultus -założyciel

Logo (tymczasowe dopóki ktoś ne wymyśli inaczej):
    =================================================================================

DRŻYJCIE NIEWIERNI, NIEZRZESZENI

I teraz akcja z tego co zrozumiałęm jest taka:
    - wchodzicie w zakladke sojusz
    - tam dajecie znajdz sojusz (czy jakos tak)
    - wpisujecie nasz TAG ..powinien sie pojawić wynik wyszukiwania
    - klikacje naUPS i piszecie podanko!!
    - koniecznie podać nicka z forum.underpl.org
    Chyba tak to działa. Potem ja dostaje od was PM'a i chyba dodaje :biggrin:

Reszta pierdółek zajmiemy sie później:
    - regulamin :biggrin:
    - jakieś smieszne texty zew. i wew. sojuszu (co to wogóle ma być) :biggrin:
    - trzeba ustanowić prawa ręke w sojuszu :biggrin: konieczne na wypadek ...czegoś tam (chyba jak bym sie zrzekł uczestnictwa w sojuszu)

Oki doki to by było chyba narazie na tyle!!
    Aha... pod tym adresem zamieściłęm "reklame" sojuszu na tamtejszym forum
    Ostatnio edytowane przez: occultus : 12-03-05 - 11:43

Linus Torvalds

Warzywo
    Gość Avatar Warzywo
    Zlozylem juz podanie o przyjecie do sojuszu stworzonym przez Occultisa i zachecam was do zrobienia tego samego. Pozdrawiam

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    Cytat Napisał Warzywo
    Zlozylem juz podanie o przyjecie do sojuszu stworzonym przez Occultisa i zachecam was do zrobienia tego samego. Pozdrawiam
    Od dzisiaj mozesz chodzić z głową dumnie podniesiona do góry!!

Nie musisz się już niczego bać!!

Niniejszym ogłaszam ciebie Pierwszym Oficjalnym Członkiem UPS'u

...tatatattata (znowu niby fanfary )

I wogóle trzeba by zrobić liste członków
    Ostatnio edytowane przez: Trescom : 10-03-05 - 13:30

Linus Torvalds

Dzięki!
    45
    Siła Reputacji
    10
    occultus przestań Ty już oglądać te kreskówki mangowe co?? :lol:

No i jestem już w sojuszu z Tobą parówko :lol:

Dzięki!
    0
    Siła Reputacji
    10
    a ja już wysłałem proźbe o możliwość przystąpienia do tajnej organizacji upl

+ Odpowiedz na ten temat
2 z 26 PierwszyPierwszy 123456789101112 ... OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)