Zamknięty Temat
Pokaż wyniki 1 do 3 z 3

Temat: Windows 7 i Settlers 2 Gold Edition

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10

Windows 7 i Settlers 2 Gold Edition

Witam,
    siedzę obecnie na windows 7 ultimate edition. Naszła mnie chęć na starocie, więc pod nóż poszli Settlersi.

Problem pojawił się przy uruchamianiu, bo to gierka pod DOS. Słyszałem coś o emulacji DOSa, DOSBoxem, więc spróbowałem. Wszystko możliwe, że byłoby fajnie, tylko jest jeden gigantyczny problem.

Kiedy próbuję postępować wg instrukcji, która każe mi coś napisać to nie mogę na moim laptopie wpisać znaczka "\" (slash czy backslach, zawsze zapominam nazwy...).

Próbowałem wszystkie klawisze wciskać, niestety bez skutku. Jeden miał już prawie to czego potrzebowałem, ale wstawiając ten znak od razu przenosił mnie wiersz niżej.

Może jest jakiś inny program bądź rozwiązanie, żeby nakarmić mój sentyment do staroci?

Z góry dziękuję za pomoc.
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

Ulubiony użytkownik lowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajnylowak Poziom 3 : Jest Naprawdę Fajny Avatar lowak

Dzięki!
    2
    Podziękował 1 raz w 1 Poście
    Siła Reputacji
    10
    Okropnie przepraszam, ale problem przed chwilę udało mi się rozwiązać

Jak się okazało program nie zwracał uwagę na to w którą stronę idzie "łamaniec" i uruchomił mi przed chwilą grę.

Oprócz tego mogę polecić coś takiego: Settlers 2 - Poradnik

Przepraszam za kłopot i proszę o zamknięcie
    "Niewiarygodnie szybki smok w świecie swych wartości powstałem z nicości obrałem droge ku wolności"
    "Trwa poscig za kasą, pozycja, dupami gdzie ludzie rozmineli się z wartościami"
    Paktofonika

GG: 1870358

Super Mordoprator ;-) ulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechęulm@n Poziom 4 : Jest W Dechę Avatar ulm@n

Dzięki!
    20
    Podziękował 119 razy w 84 Postach
    Siła Reputacji
    11
    no to klozet
    Jeden lubi las, drugi córkę leśnika. Ja zdecydowanie wolę to drugie...
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Zamknięty Temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Osób przeglądających obecnie ten temat: 1. (Użytkowników: 0, Gości: 1)