StarCraft II
Jak widać, wczoraj Blizzard ogłosił fanom na całym świecie, że aktualnie pracuje nad kolejną częścią znanego wszystkim Starcraft'a. Co sądzicie o nowej produkcji ? Jakie zrobiły na was wrażenie trailery oraz screeny ? W tym temacie możecie dzielić się swoimi opiniami na temat kontynuacji oraz słać niusy związane z nadchodzącym 'przełomem'. Na początek dwa oficjalne filmiki prosto od Blizzarda:W sieci nie zabrakło także filmików nieoficjalnych zaprezentowanych póki co tylko na Blizzconie, linki [YouTube]:
- Starcraft II Cinematic Trailer - intro z gry, w którym można ujrzeć [tak mi się przynajmniej wydaje] początek nowej historii
- Starcraft II Artwork Trailer - produkcja skupia się na pokazówce artwork'ów ale i także nie zabraknie scen prosto z gry [robi wrażenie !]
Na sam koniec kilka screenów prosto z gry oraz innych obrazków bezpośrednio związanych z nią:
- Starcraft II ingame vid - ta prezentacja zrobiła chyba na mnie największe wrażenie... od początku do końca jesteśmy świadkami nie dużej ale dającej po oczach bitwy... GG wymiata
[pod koniec zrozumiecie co miałem na myśli
]
- Starcraft II -Units - pt1 - pokazówka możliwości nowych jak i tych starych jednostek, niektóre naprawdę robią wrażenie - mam tu na myśli 'nieśmiertelnych'
- Starcraft II -Units - pt2 - druga część widowiskowej prezentacji mającej na celu ukazanie - co, kto potrafi
Oficjalne FAQ oraz inne informacje, zdjęcia można znaleźć na stronie projektu: www.starcraft2.com

LinkBack URL
About LinkBacks

[pod koniec zrozumiecie co miałem na myśli
]

Odpowiedź z Cytatem
więc gra z 20 razy sie jeszcze zmieni jak o było z SC jedynką